25-09-2016, 16:04
mother of Russia
uzun zaman sonra oynadım rusya ile ama national idealarına bir ayar şart. iki tane manpower veren national idea nedir allah aşkına :)
amerikadaki koloniler
dünyanın durumu
yokettiğim osmanlı bağdatta yeniden doğdu :)
ordu ve generaller
idealar . son iki ideayı sırf bohemya için almak zorunda kaldım :)
sondan bir önceki çarımız 4-6-6 idi . şuankiler :P
ticaret
gelir , development 6656
bohemya annexi 1814 de bitti
bazı yerlerin dinini değiştiremedim..bohemya czech traditionu düşünmeden puya almıştım. annexlenmesi baya uğraştırdı ve bazı sınırlar biçimsiz oldu.
son 10 yıl savaşmadım. sadece bohemya topraklarını değiştirmekle uğraştım . 6 din adamı yetiştiremedi :)
genel olarak keyif aldığım bir oyun oldu.daha fazla büyüyebilirdim fakat belli noktadan sonra sadece bitsin diye devam ettim :)
uzun zaman sonra oynadım rusya ile ama national idealarına bir ayar şart. iki tane manpower veren national idea nedir allah aşkına :)
amerikadaki koloniler
dünyanın durumu
yokettiğim osmanlı bağdatta yeniden doğdu :)
ordu ve generaller
idealar . son iki ideayı sırf bohemya için almak zorunda kaldım :)
sondan bir önceki çarımız 4-6-6 idi . şuankiler :P
ticaret
gelir , development 6656
bohemya annexi 1814 de bitti
bazı yerlerin dinini değiştiremedim..bohemya czech traditionu düşünmeden puya almıştım. annexlenmesi baya uğraştırdı ve bazı sınırlar biçimsiz oldu.
son 10 yıl savaşmadım. sadece bohemya topraklarını değiştirmekle uğraştım . 6 din adamı yetiştiremedi :)
genel olarak keyif aldığım bir oyun oldu.daha fazla büyüyebilirdim fakat belli noktadan sonra sadece bitsin diye devam ettim :)