20-10-2016, 10:43
valla tebrikler ne diyim. üstte attığım oyunumda peşpeşe önce delhi bengal ikilisi , ardından malwa , ardından da bahmanis savaş açınca ve 3 savaşı da kaybedince ülke yarı yarıya küçüldü, loanlar da geliri geçinc ekapattık yeni açtık. 0-1-2 lik salağın varisi de 0-3-0 gelince heves kaçtı :)
yaw böyle bir şans bende oldu da ben mi kullanamadım aiye bu kadar bonus verirken bana 0-3-0 ı layık gören johanın taaa...
bu nedir arkadaş. bunun öncesi de fatih sultan mehmet 5-5-6
varisi 6-4-6
onun varisi 2-6-6 ..yok arkadaş çıldıracağım ..benim salak 0-1-2 de 30 sene tahtta kalır .inmek bilmez kovarsın leg 30 a iner. gel de oyna..
bu sinirimden açtığım timur oyunumdan. nepal oyunumda bengalin hükümarları hep bu şekil geldi. 13 skili hiç aşağı düşmedi.
yaw böyle bir şans bende oldu da ben mi kullanamadım aiye bu kadar bonus verirken bana 0-3-0 ı layık gören johanın taaa...
bu nedir arkadaş. bunun öncesi de fatih sultan mehmet 5-5-6
varisi 6-4-6
onun varisi 2-6-6 ..yok arkadaş çıldıracağım ..benim salak 0-1-2 de 30 sene tahtta kalır .inmek bilmez kovarsın leg 30 a iner. gel de oyna..
bu sinirimden açtığım timur oyunumdan. nepal oyunumda bengalin hükümarları hep bu şekil geldi. 13 skili hiç aşağı düşmedi.