(18-09-2015, 14:52)La Valette : Avusturya ile yapıldıysa bana neden haber veriyorsunuz? Neden 2niz de bana mesaj atıp bunu söylüyorsunuz. Anlaşma 3ümüz arasında idi ve Avusturya öncülük yaptı.Ben sana gelip yok şöyle şöyle anlaşma yaptık demedim. seni bi açıdan kandırmaya çalışıp kendim kar lı ayrılmak istedim. ama sana daha önceden Avusturya söylemiş. ki sana söylediğimiz sen anlaşmaya dahil olduğun anlamınamı geliyor. ne saçma iş....
,
sana söyleyen avusturya şöyle demiş. "1620 ye kadar polonya sana savaş açmiyacak."v.s burda sen anlaşmaya dahil mi olmuş oluyorsun?
Örnk: ben bu anlaşmayı gidip fransaya söylesem fransadamı anlaşmaya dahil oluyor? eğer böyleyse özürdilerim...
La valettle:
""Polonya ile anlaştık, 120 yıl boyunca(1620'ye kadar) sana savaş açmıyacak. Ondan sonra da ben sana yardım etmeyeceğim."
ve Necmi sende Avusturya'nın bana söylediği yazılardan sonra sen bana mesaj attım ve 100 yıl boyunca birbirimize dalmayacağız vb. dedin."
Böyle bişey demedim. kandırmaya çalıştım ilk başta sonra sen bana işte au söyledi v.s dedin. bu tarz yalanlara gerek yok.
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!