Hearts Of Iron III (Orijinal)
Öncelikle Forum yöneticilerini tebrik etmek isterim , gayet hoş bir forum oluşturmuş arkadaşlar .

Steam : SilverOxyGen

Steam üzerinden geçen yıl sanıyorum HOI 3 ve Their Finest Hour DLC 'sini almıştım oyuna girdiğim de DLC yüklü değil gibi sanki yokmuş gibi gösteriyordu ardından forumlara başvurduğum da Semper-Fi isimli başka bir DLC önerdiler , birlikte çalışır dediler oyun hakkında ve serisi hakkında bilgim olmadığı için söyleneni yaparak Semper-Fi DLC'sini de aldım DLC'lerin ikisi de yüklüyken oyuna girmeye çalıştığım da karşıma Semper-Fi ' nin Anahtar Kodu (Key Code) çıkıyordu , Their Finest Hour'un niye çıkmıyor diye kafama merak düştü tabi , neyse oyuna giriş yaptım ve sadece Semper-Fi çalıştı yine Finest Hour çalışmadı , Oyuna girerken ki Select Mod bölümü de bomboş ancak Oyuna girerken karşıma çıkan Launcher benzeri ekran da Their Finest Hour yazıyor ama çalışmıyor , ne yapmam gerek anlamadım !?!
[+] 1 üye SilverOxyGen nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Hearts Of Iron III (Orijinal) - Yazar: SilverOxyGen - 25-11-2016, 13:40
Hearts Of Iron III (Orjinal) - Yazar: Duman - 25-11-2016, 15:49
Hearts Of Iron III (Orjinal) - Yazar: SilverOxyGen - 13-12-2016, 18:39
Hearts Of Iron III (Orijinal) - Yazar: Lehr - 02-06-2017, 15:21
Hearts Of Iron III (Orijinal) - Yazar: villager - 02-06-2017, 19:54
Hearts Of Iron III (Orijinal) - Yazar: SiyahAtlıHarzem - 17-06-2017, 23:40
RE: Hearts Of Iron III (Orijinal) - Yazar: SilverOxyGen - 21-06-2017, 16:17

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.