Savaş sebepleri
#4
Düklük üzerinde hak kazanman gerekiyor, bu hakkı çok küçük bir ihtimal de olsa becerikli bir Chancellor'un olması durumunda kazanabilirsin. Bunun dışında her zaman orada hak sahibi birilerini araya katman gerek. Bu şekilde savaş yoluyla genişlemesi en kolay devletler her zaman savaş sebebine sahip germanic/tengrist devletlerdir. Eğer haritanın uygarlıktan daha çok nasibini almış kısmında oynuyorsan toprakları savaşla almaktan ziyade, entrika yoluyla sana kalmasını sağlaman lazım.

Örneğin 2 erkek çocuğu bir de kız çocuğu olan bir dükü ele alalım. Bizim karakterimiz bu dükün kız çocuğuyla evlenirse, bundan sonra tesadüfi bir şekilde diğer 2 erkek çocuğun başına kötü şeyler gelmesi sonucunda o düklük karakterimizin evlendiği kıza, dolayısıyla onun ölmesi sonrası oğlumuza, karakterimizin ölmesi durumunda oynayacağımız karaktere kalır.
Cevapla
 


Bu Konudaki Yorumlar
Savaş sebepleri - Yazar: DarthVenamis - 08-12-2016, 23:20
Savaş sebepleri - Yazar: Duman - 08-12-2016, 23:23
Savaş sebepleri - Yazar: DarthVenamis - 08-12-2016, 23:25
Savaş sebepleri - Yazar: Duman - 08-12-2016, 23:30
Savaş sebepleri - Yazar: DarthVenamis - 09-12-2016, 00:18



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.