Son Sözler:
"Hiç küskün değilim. Hiçbir kırgınlığım yok." Adnan Menderes
"Beni göğsümden vurun." Benito Mussolini (Linç edildi)
"Hekimler, bana niçin kıydınız?" Fatih Sultan Mehmet
"İşte bu iyi." Immanuel Kant
"Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir." Kanuni
"Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir." Karl Marx
"Siz benim ölümsüz olduğumu mu sanıyordunuz?" XIV. Louis
"Bir merdiven, çabuk bir merdiven getirin." Nikolay Gogol
"Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur!" Mevlana
"Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz?" Muammer Kaddafi
"Saat kaç?" Mustafa Kemal Atatürk (not)
"Erkek olun, erkek!" Saddam Hüseyin
"Bırakın sükun içinde öleyim." Voltaire
"Her şey canımı sıkıyor." Winston Churchill
"Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum." Wolfgang Amadeus Mozart
https://en.wikiquote.org/wiki/Last_words
"Hiç küskün değilim. Hiçbir kırgınlığım yok." Adnan Menderes
"Beni göğsümden vurun." Benito Mussolini (Linç edildi)
"Hekimler, bana niçin kıydınız?" Fatih Sultan Mehmet
"İşte bu iyi." Immanuel Kant
"Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir." Kanuni
"Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir." Karl Marx
"Siz benim ölümsüz olduğumu mu sanıyordunuz?" XIV. Louis
"Bir merdiven, çabuk bir merdiven getirin." Nikolay Gogol
"Rabbimiz, beni kendi hazretine dâvet ediyor. Artık gitmek zamânıdır. Yâ Azrâil! Çabuk ol! Beni Rabbime çabuk kavuştur!" Mevlana
"Bana yaptığınız haramdır, siz günah işliyorsunuz evlatlarım ben sizin babanızım, bu olamaz haram nedir bilmiyorsunuz?" Muammer Kaddafi
"Saat kaç?" Mustafa Kemal Atatürk (not)
"Erkek olun, erkek!" Saddam Hüseyin
"Bırakın sükun içinde öleyim." Voltaire
"Her şey canımı sıkıyor." Winston Churchill
"Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum." Wolfgang Amadeus Mozart
https://en.wikiquote.org/wiki/Last_words