10-12-2016, 16:22
Sadece paradox oyunları değilki ben oyun oynuyorsam bunun %15 i paradox oyunu onlarda da sıkıntı yok. Modlu skyrim, fallout 4, bf1... falan oynamak istiyoeum bf4 ü bile low oynuyorum onuda ultraya çekmek istiyorum aslında. 60 fps iyi benim için bu oyunlarda çünkü fallout 4 ü düşük grafikte oynamak istemediğimden oynamıyorum cs go için falan 300 fps yazıyor hep zaten cs go da tek sıkıntım kötü takım arkadaşları. Monitör aslında çok yeni diyebilirim ilk topladığım zamanki monitör değil. Psu ise kasaya bağlı bir psu. Lys sonrası girecem işe üni başlayana kadar çalışacam günlük en az 50 tl olarak. Topladığım tüm parayıda pc ye yatırmakta istemiyorum ama ilka gtx1080 diye değil son model ve iyi olduğu için söyledim. 1920x1080 de yüksek ayarlarda 60 fps istiyorum. Tahminimce 4000 tl gibi bir bütçem olacak en az. Ha anakart ve kasayı değiştirmek sıkıntı değil aslında ama monitör değişmeyi düşünmüyorum ama ileride 144hz monitör alabilirim. Peki ben şimdi kasayı, ekran kartı ve işlemciyi değiştirdim diyelim ram değiştirmek sorun değil değişsem ne olacak değişmesem ne olacak çok dert değil ram. Monitör kalsın ama benim üçüncü monitörüm bu ilkini kırmıştım yenisini aldım pixel hatalı çıkmıştı üşenmiştim aylar sonra değiştim bu yeni gelen işte daha hiç kullanmadım. Benim klayve 70 tl lik fare bile en basitinden aslında a4tech model op 530 nu yani.