Johan Olsaydın Osmanlı'yı Nasıl yapardın?
"Rise of Ottomans" Modifier´ı eklerdim.Fakat her 50 yada 100 yılda yada aldığımız toprak sayısına göre efektini azaltırdım ve 1600´kere doğru bitirirdim.
Milliyetçilik akımı bizede vurarsa eğer adımızı Türkiye olarak değiştiren bir event gelebilir.
Duman´ın dediği gibi ya kırmızı ya da mavi bir renk tonu olması lazım.
Ortadoğu basetax ve manpowerı düzenlerdim.
Halifelik sistemini düzenlerdim ki sebebi halifeliğin uzun zamanlar bizde kalması ve bunun hiçbir getirisi olmaması.
Teknoloji konusuna katılmıyorum.Sadece Fatih Sultan Mehmet dönemi teknoloji handikapı kaldırılabilir.Ölümüyle normal hale gelebilir.(Until death tarzı)
Kutsal ittifak olayınada el atmalılar.Örneğin Viyana´nın yakınındaki bir şehri coreladığım zaman O zaman Avusturya-Polonya´da-Rusya´da kimler varsa koalisyona eklerdim.
Ayrıca Osmanlı´da Kadın Sultan olmamalı sadece naiplik zamanı geçebilmeliler o kadar.Üstüne üstlük İngilizlere özel yönetim biçimi yapıldıysa Osmanlıya´da 1 tane yapardım.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Johan Olsaydın Osmanlı'yı Nasıl yapardın? - Yazar: Menars - 05-10-2015, 23:28

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.