06-01-2017, 21:02
Yorum için teşekkürler, anakartı ben de B150 Bazooka seçmiştim ama sonra bunu gördüm. 2400MHZ rami destekliyor, bir de diğeri ile arasında 50 lira oynuyordu. O yüzden daha makul geldi. PSU'yu araştırdım, yabancı sitelerde de Antec VP serisini önermişler. Ya hemen alıp almamak konusunda çok kararsızım fiyatlar çok fazla (2500 TL idi aklımdaki limit) ve daha da artmayacağının garantisi yok. Daha ayın birinde hepsiburada'da %10 indirim vardı pc parçalarına, onu yakalayabilseydim 400 liraya yakın ucuza gelecekti. Onu düşününce almaktan vazgeçiyorum, indirimi bekleyeyim diyorum, diğer yandan dolar her gün artıyor. Onboard ekran kartıyla da yapabildiğim tek şey mozillayı açmak ve steamde dolanmak.
-Good judgment does not guarantee exceptional talent.
-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.