Anket Başlığı: The Cossacks trailerini rahatsız edici buluyor musunuz?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Evet, rahatsız edici.

27 47.37%
Hayır, rahatsız olmadım.

30 52.63%
Katılımcı sayısı: 57 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Anket:  The Cossacks trailerini rahatsız edici buluyor musunuz?
(16-10-2015, 16:55)La Valette : The Cossacks diye bir dlc çıkması saçma. Onun yerine gerçek tarihteki "Korsan" devletleri koyulabilirdi(Cezayir,Tunus,Tripoli(Geliri yağma üzerine kurulu)) Video ise zaten padişaha gönderilmemiş bir mektubu gösteriyor. Bu mektup gönderilseydi zaten Polonya-Litvanya ile Osmanlı arasında savaş çıkardı.

Rusya'ya bağlılardı ve zaten savaştılar da :)
(16-10-2015, 16:55)GaulTurk : Türk/Tatar Hanlıkları/Ordaları -yarım yamalak da olsa odaklı- bir DLC duyurup bizi sevindirip "geç oldu ama iyi oldu" dedirtip; DLC'nin ismini "The Cossacks" diye duyurup tarihi gerçekliği yanlı Batılı tarihçilerin kabulu dışında tamamen muallakta olan, hatta müzedeki romandan öteye geçemeyen hakaret dolu seviyesiz bir yazıyı ana konu olarak ele alıp -bir milleti doğrudan hedef gösterip- "seni şeytan Türk" diye başlayan bir video yayınlamak; Paradox Interactive kafası, işte İsveçli kafası tam da budur :Cry :Cry 

İşte tam da böyle devam etsinler. Buram buram Avrupalı ırkçılığı kokan oyunlarına başka ne yakışırdı ki :Cry 

Böyle devam etsinler çünkü bundan sonra PI'den hiçbir şey satın almıyorum ve toplamda 12.000 abonesi olan ve 70 koleksiyonda bulunan "GFX Overhaul" modunu da yayından kaldırıyorum, tabi bunu kendi yöntemlerimle yapacağım, takipte kalın. (Y)
Güldürdü :Cry
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: The Cossacks trailerini rahatsız edici buluyor musunuz? - Yazar: ferevon - 16-10-2015, 17:27

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.