(21-01-2017, 11:27)altnkurt : Dark Souls hiç oynamadım fakat RPG diyince aklıma 3 seri geliyor. Witcher, Skyrim, Dragon Age.
Dragon Age ilk oyunu olan Origins'i önerebilirim. Çok sağlam bir lore'u olması beni şaşırtmıştı açıkçası.
"RYO denince akla 3 gelir" demek diğer oyunlara biraz haksızlık olmaz mı ? Olur bence Baldur's Gate, Neverwinters, Divinty, Icewind Dale, Deus Ex, Fallout ve adını unuttum sürüsüyle oyun köşelerine çekilip ağlarlar sonra. JRYO dalı var bir onda örnek verebileceğim Final Fantasy var. Yine o dalda adını unuttuğum birçok oyun var. Zamanında oynamam gereken oyunları listelemeye başlamıştım, tabi şimdilerde çoğu silinip gitti. Neyse saydığın oyunlar güzel tabi, onlara lafım yok.
@Duman Dragon Age Origins Steam'de bulunmakta. Dark Souls'un ilk oyununun PC portu biraz özürlüydü hatta kontrolleri bile sıkıntılıydı diye hatırlıyorum. Aradan uzun yıllar geçi tabi bilemeyeceğim şu an nasıl. Buraya göz atabilirsin :
Divinty Original Sin
Deus Ex Mankind Divided ve Human Revolution
Bard's Tale
Dragon's Dogma
S.T.A.L.K.E.R serisi
Lisa
Planescape: Torment
System Shock
Vampire: The Masquerade
Knights of the Old Republic
Legend of Grimrock
South Park (ubi)
Undertale
Valkyria Chronicles
Chrono Trigger
Final Fantasy
God Eater
I am Setsuna
Starbound
Fable
Shadowrun
Icewind Dale
The Bard's Tale
Neverwinter Nights
Ultima
Not : Listeye çok bakmadım, köşede kalan bir listemden aldım. İçinde RYO olmayanlar olabilir.
Sinkaf-ül Tertibat