Tanıtım: Hearthstone - Tavern Brawl: Boss Battle Royale
(26-01-2017, 17:05)Duman : Şimdi incelediğim kadarıyla belli bosslar diğerlerine karşı çok avantajlı olabiliyor. Dün aslında buna dair bir liste çıkartmak istiyordum ancak örnek vermek gerekirse, Curator'un kahraman gücü minionlarını korumak üzerine ancak karşısında White King varsa bu özelliği hiçbir işe yaramıyor satranç parçaları 'otomatik' olarak karşısındaki miniona hasar veriyor çünkü. Örneğin Grobbulus tüm minionlara 1 hasar veriyor ama karşısında Lady Naz'jar varsa her tur minionları değiştirdiği için canlarını resetliyor dolayısıyla 1 hasar vererek minion öldürme şansı neredeyse yok.

Turnuva konusunu açarım birazdan.
Hocam white king curatora karsi gucluyse curator da priestin kahramanina gore guclu (adini hatirlayamadim) play modda da boyle degil mi zaten belli classlarin destelerin bir classin destesine gore asiri guclu olabiliyor bi bakiyorsun diger classa karsi gucsuz mesela freeze mage rogue yi rahatlikla yenerken prieste karsi hic birsey yapamaz lütfen yapalim @Duman hocam
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hearthstone - 85. Hafta: Boss Battle Royale - Yazar: Kher - 26-01-2017, 17:16

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.