Saveyi alacak kişi özele ulaşsın.
BÖLÜM III " Elveda, elveda.. "
Orduyu memlüğe getirttim.
İlk zafer!
Üçüncü zafer ama.. Ne pahasına?
Zafeeer.
Buraya geleceğini kim düşünmedi?
Hasta oldum.. Devletimle ilgilemez oldum. İnşallah, inşallah uyanacağım.. Vahg..
Malesef ki Oğuz.. Oğuz, üzüntüyle belirtiyorum ki yakalandığı vebadan kurtulamadı..
Âla, Ala!
Eflak sap gibi kalacakmıydı, Vlat?
Ne ala!
İyi şeylerde oluyor.
Başka çareniz varmıydı?
Fikirlerim!
Peki..
Kalbime bir ağrı girdi, hekimler! oğullarımı çağırtın! Çabuk, vaaghhafg!
Hakan, oğul beni dinle! Ben ölürüm. Ben öldükten sonra, sana vasiyetim şudur ;
Ümerayı denk tut, onlar sürekli azarlar!
Bosnalı Kefelere savaş açtım, lâkin sonu gelmeyecek gibi.. O meseleyi gene sen bitireceksin!
Bu savaştan sonra büyük ihtimal koalisyon yiyeceksin fakat seni yenebilecek kadar güçlü değiller. Ekonomi muazzam, bir kaç nesil sonra tamamen Paralı Askerler piyade olarak kullanılmalı. Ekonomiyi daha geliştirmek için Levantı almanı emrediyorum.
Oğul, benim adıma.. Saruhan Şeherinde bir cami yap, ağabeyini ve beni oraya göm. Eşhedü enla ilahe ilallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve rasulü... Igh..
Mezar Taşı :
" Hanımız, Kasım ayının 20'sinde göçtü. Allah onu affetsin. "
Ölüm sebebi ; Dizanteri
Orduyu memlüğe getirttim.
İlk zafer!
Üçüncü zafer ama.. Ne pahasına?
Zafeeer.
Buraya geleceğini kim düşünmedi?
Hasta oldum.. Devletimle ilgilemez oldum. İnşallah, inşallah uyanacağım.. Vahg..
Malesef ki Oğuz.. Oğuz, üzüntüyle belirtiyorum ki yakalandığı vebadan kurtulamadı..
Âla, Ala!
Eflak sap gibi kalacakmıydı, Vlat?
Ne ala!
İyi şeylerde oluyor.
Başka çareniz varmıydı?
Fikirlerim!
Peki..
Kalbime bir ağrı girdi, hekimler! oğullarımı çağırtın! Çabuk, vaaghhafg!
Hakan, oğul beni dinle! Ben ölürüm. Ben öldükten sonra, sana vasiyetim şudur ;
Ümerayı denk tut, onlar sürekli azarlar!
Bosnalı Kefelere savaş açtım, lâkin sonu gelmeyecek gibi.. O meseleyi gene sen bitireceksin!
Bu savaştan sonra büyük ihtimal koalisyon yiyeceksin fakat seni yenebilecek kadar güçlü değiller. Ekonomi muazzam, bir kaç nesil sonra tamamen Paralı Askerler piyade olarak kullanılmalı. Ekonomiyi daha geliştirmek için Levantı almanı emrediyorum.
Oğul, benim adıma.. Saruhan Şeherinde bir cami yap, ağabeyini ve beni oraya göm. Eşhedü enla ilahe ilallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve rasulü... Igh..
Mezar Taşı :
" Hanımız, Kasım ayının 20'sinde göçtü. Allah onu affetsin. "
Ölüm sebebi ; Dizanteri