05-02-2017, 19:11
(05-02-2017, 18:15)PashaZade : M.Kemal'i lider olarak tanıyoruz. Lakin HulkSpider03 Paşa'nın saçma emirlerine karşıyız. Evet onu biz general atadık ve indirmesini de biliriz.
Ankara bunu seçecektir merak etmeyin.
Taktiğim ise şudur:
Xepluperin topçularını 4 e bölüyorum çok olan adana nın arka kısımlarına konuşlanacak kuzey ve doğu kısmına biraz daha fazla ve batı yani pashanın oraya çok az topçular bırakılacak. Ordumun 3 bini şehir merkezinde evlerin arasına gizlenecek. Ezanlar çanlar hepsi durmadan çalacak hatta bazıları şarkı söylecek ezanlar ve kiliselerden. Bazıları kurandan sureler incilden ayetlee yazıp atacak oralarandan düşmanlar geçerken. Topçular atışları yapacak düşman gelmeye başlayınca atışlar devam edilecek sonra onlar ricat edecek şehir içine doğru ardından ben ordum ve xepluperin(evet bunlarda saklanacak) şehir merkezinde çatışmaya başlayacağız. Akşam ezanı(Allah sizi yanına çağırıyor diyerekten başlayarak(bu ricatın işareti) askerler adana nın arka kısımlarına(akdenize doğru çekilmeye başlanacak(makineli tüfeklerim varsa) ordularım kendilerine yere atacak toplara yakın ve aynı anda top ve makineli tüfekler sıkmaya başlayacak. Eğer makineli yoksa bu olayın makineli tüfekli hali olacak atlayan ve orada bulunan askerler fransızları öldürmeye başlayacak. Ayrıca koruma olarak topların arkasına ve arka kısma gelene kadar adanada arka kısımda kazılan siperler kullanılabilir.