07-02-2017, 21:24
Arkadaşlar sizlere 3 harita önerim var. Oyunun dengesini bozmayacak şekilde ayarlamaya çalıştım. Sizlerin de önerileriniz varsa en alta boyanabilir harita ekliyorum. Onu indirip kendi önerinizi sunabilirsiniz.
1. harita
Mordor - Rhun - Harad - Isengard vs Gondor - Rohan - Silvan Elf
7 oyuncu gerekiyor. 7 oyuncu bulamazsak eğer bir oyuncu aynı takımda olan başka bir ülkeyi de oynatabilir.
Kırmızı çizginin kuzeyindeki ülkeler yıkılacak ve o bölgeye geçiş yasak olacaktır.
2. Harita
Eriador - High Elf - Cüceler - Silvan Elf - Dale - Sisli dağların orkları - Isengard - Gundabad
Burada iyi vs kötü yapmak çok adaletsiz olur. Dolayısıyla diplomasinin açık olabileceği güzel bir harita olacaktır. Güney sınırın altındaki ülkeler yıkılacak ve o bölgeye geçiş yasak olacaktır .
Bu da boyanabilir harita. Öneriniz varsa bekliyorum.
1. harita
Mordor - Rhun - Harad - Isengard vs Gondor - Rohan - Silvan Elf
7 oyuncu gerekiyor. 7 oyuncu bulamazsak eğer bir oyuncu aynı takımda olan başka bir ülkeyi de oynatabilir.
Kırmızı çizginin kuzeyindeki ülkeler yıkılacak ve o bölgeye geçiş yasak olacaktır.
2. Harita
Eriador - High Elf - Cüceler - Silvan Elf - Dale - Sisli dağların orkları - Isengard - Gundabad
Burada iyi vs kötü yapmak çok adaletsiz olur. Dolayısıyla diplomasinin açık olabileceği güzel bir harita olacaktır. Güney sınırın altındaki ülkeler yıkılacak ve o bölgeye geçiş yasak olacaktır .
Bu da boyanabilir harita. Öneriniz varsa bekliyorum.