Abdülhamit Theodor Herzl'in teklifini kabul etseydi ne olurdu?
Abdulhamit doneminde ordu isyan bastirmak adi altinda kendi koyunu yagmaliyordu. Bunu bizzat Ataturkten duyuyoruz. Halk sefil, ordu maaslari odenemiyor. Vatan ve hurriyet kelimeleri yasaklanmis. Namik Kemal gibi osmanli milliyetcileri surgun ediliyor. ihtilal e sebep olur diye imparatorluga kitap sokulmuyor. Okuma yazma kadinlarda sifir erkeklerde maksimum yuzde 8. Tarihin arastirilmasi istenmiyor. Fatihin donemi bilinirse suanki acizlik gun yizine cikar diye. Ben bir bosnak im ama ilk ogrendigim dil turkcedir. Gururla soylerim ki osmanli da turkiye de biziz. Tarihi arastirip ders almak da gorevimiz. Bu kadar niye yazdim bilmiyorum ama celallendirmeyin kaiseri yakarim valla burayi
[+] 1 üye Kaiser-i Rum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Abdülhamit Theodor Herzl'in teklifini kabul etseydi ne olurdu - Yazar: Kaiser-i Rum - 10-02-2017, 21:23

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.