Abdülhamit Theodor Herzl'in teklifini kabul etseydi ne olurdu?
(11-02-2017, 03:19)napolyon94 : Cennet mekanı sultanın vefatının 99. yıl dönümünü rahmet ve hasret ile anıyoruz.

Ben de aniyorum Abdulhamit'i. Dedelerimi zorla Balkan topraklarindan surgun eden butun Balkan topraklarini gavurlara veren adami cok guzel aniyorum. Cennette de toprak satiyor mudur acaba o onu merak  ediyorum.

Abdulhamit yuzunden dedelerimin ne evi kaldi ne barki ne giyecek kiyafeti. Berlin ihaneti antlasmasinda verdi butun topraklari. Ben merak ediyorum sadece abdulhamit hic mi uzulmedi o devler topraklarinin yarisini verirken, hic mi ici sizlamadi bu Balkanlarda yasayan Turkler surgun edilecek bunlar nerede yasayacak ne yiyecek ne icecek diye hic mi dusunmedi? Bu kadar mi vicdansizdi? Uc kurus para icin degdi mi bu yaptigina? Ahirette de o uc kurus parayla kendisini kurtarabilecek mi? Ahirette Balkan surgununu yasamis on milyonlarca mazlum Abdulhamit'in yakasina yapisip neden diye sormayacak mi?
Torunu da cikmis bugun istanbul'un yarisi dedelerime aitti verin yarisini istanbulun diyor tv'lerde. Torunu da  dedesinin izinden gitmek istiyor belli ki.

Yalan yazan tarih utansin
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Abdülhamit Theodor Herzl'in teklifini kabul etseydi ne olurdu - Yazar: gardyans - 11-02-2017, 13:44

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.