MMO: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Oyunun lootlarındaki seçicilik çok sinir bozucu. Bazı vazolarda Search yapabiliyorsun bazılarına ise tıklanmıyor bile ve bu bir çok şeyde geçerli. Yerdeki silahların bazılarını alabiliyorsun bazısı süs. Yine aynı şekilde açılamayan süs sandıklar var. Dekorasyon olsun diye eklemişler ama bir yerden sonra oyuncuyu yoran bir eyleme dönüşüyor lootlamak için 2 saat dolaşıyorsun bakındığın şeylerin yarısı süs yarısı gerçek. Bazen full armor set görüyorsun kenarda alıp giyebiliyorsun ama NPC'ye satsan tanesi 0 altın ediyor. NPC'ye zaten değerli hiçbir şey satamadım. Bulduğum enchant edilmiş silah 15 altına gidiyor. Canavarlarda da birçoğu altın dahi vermiyor. NPC'ye o itemi 0 altına satıyosun ama NPC sana o itemle aynı statlara sahip itemi 300 altına satmaya çalışıyor.

Son olarak adamım 'delilik tanrısı' Sheogorath'la ESO'da da karşılaştım.

6rgyv7.jpg

Oyun bu tür anormal görevlerde çok hızlı gidiyor daha 10. levele gelmedim bir Oblivion'a gidiyorum bir başka boyuta bir Sheogorath'ın diyarına. Hani kimse çıkıp da git 5 tane çiçek topla gel demiyor oyunda bir yerden sonra bu anormal görevler normalleştireceğiz sanırım.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.

Bu Konudaki Yorumlar
RE: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Yazar: Duman - 13-02-2017, 11:39

Konuyu Okuyanlar: 23 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.