MMO: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
(18-02-2017, 00:26)Justicar : İnternette güzel rehberler bulamadım. Var mı bildiğiniz bir site falan?

En iyisi yabancı youtuberleri izlemek ama aynen kopya etmemek lazım.
Benim ilk düzdüğüm skillerden 1 tanesi fazlaymış etkisi az + büyü gücümü boşa harcıyor önceden fark etmemiştim önce yabancı forumlara baktım oyuncular bu skili hiç almazmış şüphelendim.Neyse gittim kızılla duello attım ezici bir şekilde yendi 9 lvl'dim.Sonra biraz daha oynayıp 10 lvl oldum skill felan açmadan  gittim tekrar duello attım o skili kullanmadığım için kolayca kızılı yendiğimi fark ettim.Büyü gücümün yenilenme-harcanma dengesini bozuyormuş meğersem.
Gidip yabancı videolara bakıp yeni skill almayı düşünüyorum veya almam da 5 değilde 4 skill kullanırım 15 lvl'e kadar.Fakat o kısımda skill kullanıp orayı geliştirmezsem dragon blood'u açamıyorum çıkmazdayım.
DPVynZ.jpg
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Yazar: cemal - 18-02-2017, 01:12

Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.