13-03-2017, 02:12
Pasha'yı niye vurdunuz la !! :D Feld'i vurcaktık. Neyse şimdi şöyle düşünüyorum, katil polis'in kendisi değildir. TR Ace'in bizi bir nevi paradoksa soktuğuna inanmıyorum (polis katili vurabiliyor ama katil polisse katili asla vuramıyoruz gibi bişey). Katil bende değilim, geriye Feldmarschal ve Jannisary Archer kalıyor.
Feldmarschal ipucuya göre @TR Ace 'in katil olamayacağını söylüyor ancak ipucuda katilin isminde ''e'' harfi olduğunu söylemiş. Üstteki paragrafı yoksayın. Feldmarschal'ın konuşturalım. Bizimle dalgamı geçiyor? Asıl ipucu nedir? Parmak izleri silahta çıkıyor, katil o mu yoksa tüm bu olanlardan keyif mi alıyor ? Ek olarak herkes depodan silah alabileceği için polisin adam vurmadaki yetkisi kalkmalı veya poliside vurabilmeliyiz. İyice kafayı yedim :D hadi herkes birbirini vursun.
(11-03-2017, 21:36)Feldmarschal : @PashaZade herkes olabilir ama ben mi silahım bile yok daha ama size tavsiyem ipucuya göre @TR Ace değil :D
Feldmarschal ipucuya göre @TR Ace 'in katil olamayacağını söylüyor ancak ipucuda katilin isminde ''e'' harfi olduğunu söylemiş. Üstteki paragrafı yoksayın. Feldmarschal'ın konuşturalım. Bizimle dalgamı geçiyor? Asıl ipucu nedir? Parmak izleri silahta çıkıyor, katil o mu yoksa tüm bu olanlardan keyif mi alıyor ? Ek olarak herkes depodan silah alabileceği için polisin adam vurmadaki yetkisi kalkmalı veya poliside vurabilmeliyiz. İyice kafayı yedim :D hadi herkes birbirini vursun.