Anket Başlığı: Zorluk Nasıl Olsun ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Geçen Oyun ile Aynı

6 60.00%
Daha Kolay

2 20.00%
Geçen Oyunda Zorluk Mu Vardı?

2 20.00%
Katılımcı sayısı: 10 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Evin Yeni Kurbanları [Forum Oyunu Üçüncü Tur Başladı]
Pasha'yı niye vurdunuz la !! :D Feld'i vurcaktık. Neyse şimdi şöyle düşünüyorum, katil polis'in kendisi değildir. TR Ace'in bizi bir nevi paradoksa soktuğuna inanmıyorum (polis katili vurabiliyor ama katil polisse  katili asla vuramıyoruz gibi bişey). Katil bende değilim, geriye Feldmarschal ve Jannisary Archer kalıyor.

(11-03-2017, 21:36)Feldmarschal : @PashaZade herkes olabilir ama ben mi silahım bile yok daha ama size tavsiyem ipucuya göre @TR Ace değil :D

Feldmarschal ipucuya göre @TR Ace 'in katil olamayacağını söylüyor ancak ipucuda katilin isminde ''e'' harfi olduğunu söylemiş. Üstteki paragrafı yoksayın. Feldmarschal'ın konuşturalım. Bizimle dalgamı geçiyor? Asıl ipucu nedir? Parmak izleri silahta çıkıyor, katil o mu yoksa tüm bu olanlardan keyif mi alıyor ? Ek olarak herkes depodan silah alabileceği için polisin adam vurmadaki yetkisi kalkmalı veya poliside vurabilmeliyiz. İyice kafayı yedim :D hadi herkes birbirini vursun.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Evin Yeni Kurbanları [Forum Oyunu Üçüncü Tur Başladı] - Yazar: ZenderX - 13-03-2017, 02:12

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.