16-03-2017, 22:03
(Son Düzenleme: 16-03-2017, 22:10, Düzenleyen: Wickhart.
Düzenleme Nedeni: ekleme
)
Kadın karakterler son seviyeye gelince şeytan çocuk doğurabiliyor. Babaları yok gözüküyor. Ayrıca çocuklarınızı ömrünüzü uzatmak için öldürebiliyorsunuz. Bazen işe yarıyor ve + sağlık kazandırıyor. Şeytan çağırıp +3 intrigue gibi özellikler kazanabiliyorsunuz. Satanist papa bile yapabiliyorsunuz. Böyle birkaç avantajı daha var. Bir önceki mesajımda dediğim gibi çok ileri gitmişler satanist tarikatında.
Demonic posession olacak.
Hemen hemen her dinde satanist bir tarikat var. Tarikatın adını dinlere göre değiştirmişler. Bazılarında Lucifer's Own, bazılarında Fellowship of Hel gibi isimleri var.
(16-03-2017, 21:55)altnkurt : Satanist oldum hatta son seviyeye kadar geldim. Son seviyedeki özellikleri kullanmayı beceremedim ama aradaki bi özellik var: Demonic Obsession. Kime uygularsan sana tapıyo. Konseyde herkese yapıyom. İstediğim yasayı geçiriyom falan. Baya güzel. Sırf o özellik yüzünden bile satanist olunur.
Demonic posession olacak.
(16-03-2017, 22:01)HulkSpider03 : Bu güzelmiş. Lakin ne istiyor ek olarak? Ayrıca hangi devleti önerirsiniz satanistlik ya da haşhaşilik için?
Bir de simyacıların artısı yok mu?
Hemen hemen her dinde satanist bir tarikat var. Tarikatın adını dinlere göre değiştirmişler. Bazılarında Lucifer's Own, bazılarında Fellowship of Hel gibi isimleri var.