Duyuru: Total War'dan 'Yeni Total War Oyunu' Yayını | Warhammer 2 Duyuruldu
Beni üzüyor çünkü her çıkan oyun bir öncekine kıyasla derinliğini yitiriyor. Artan fiyatlar ve dlc de cabası. Bir de benim oyuncu olarak bi strateji oyununu sindirmem, tadını çıkarmam birkaç yıl alıyor. Serinin Shogun 2, Warhammer ve Attila (henüz 70 saat olmuş) hariç her oyununu sırayla alıp yıllar boyunca ortalama 1000 saat oynadım. Hala da dönüp dönüp oynuyorum, içeriği kolayca tükenmiyor çünkü. Bu şekilde sürekli oyun çıkarttıkları zaman hem markanın değeri hem de oyunların kalitesi azalıyor bence. Üstelik önceki oyunlara yeterli destek verilmiyor, yeni oyun çıkar çıkmaz kaderlerine terk ediliyorlar. Bethesda gibi 4-5 senede bir harika oyunlar çıkarsalar, mod desteği verseler, hem oyunları uzun ömürlü olur, hem çok satar hem de habire yeni oyun çıkarmak zorunda hissetmezler kendilerini.
-Good judgment does not guarantee exceptional talent.

-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Total War'dan 'Yeni Total War Oyunu' Yayını | Warhammer 2 Duyuruldu - Yazar: Vivec - 31-03-2017, 21:44

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.