(03-04-2017, 15:07)Sübaşı : Birisi komutan olunca diğerlerini gerçekten kendisinin emrindeki askerleriymiş gibi görebiliyor.Kendini çok kaptırıp bunun bir oyun olduğunu unutabiliyor.
Bunları yaşamamak için tek yol herkesin bağımsız olması :D
Dostum 14-15 yaşındaki adamlara generalcilik yapacak halim yok. Zaten ben oyunları Ahmet açıyor diye katılıyorum. Oyunda olduğumu, hatta beni general seçtiklerini bile unutmuştum. Gene ahmet haberin yok ama seni general seçtiler falan dedide haberim oldu.
Yine fazla ilgilenemedim, General birisi varsa oda Hulktu. Ki Hulk'un bana hiç emir verdiğini falan görmedim, adam gibi dostum ne yapalım diyordu. Aynısını napolyonada soruyordu, cevap vermeyince ona şu şıkkı seçmesi gerektiğini söylüyordu. Napolyon ise tam tersi şıkkı seçiyordu, olay bu yani :D
@napolyon94
Boş yapma, konuyu uzatıp durma. Sana hakaret etmem dışında şu olayda gram haklılık payın yok, oyunu trolledin bende senin anlayacağın dilden sana cevabını verdim xD.
Eğer gerçekten dediğin gibi samimiysen, konudan ayrılıp yeni ve sağlıklı bir oyun hakkında konuşmamıza izin verirsin. :D Hadi by by.
(03-04-2017, 15:16)TR Ace : Ülke olayını düşündümde basit bir oyun modeli var oda oynamasıda yönetmeside eğlenceli olmuyor :D .
Benim Ameriqa feyyazın SSCB olduğu Kodazot modelini aç işte, en güzeli :D