10-04-2017, 19:13
Benim 3 gündür savaştığım ülkenin topraklarına aniden akın etti mesela.Aslında şu konuyu tartışmak istemiyordum ama konu büyüdüğüne göre bir şeyler söyleyeyim.Oyunda isimsiz biri sürekli Yunanistan´ı yıkalım tarzı mesajlar atıyordu bir gün orada böyle oyunda çirkinleşmeler başladı.Sonra ben Fransa ile savaştığım zaman bir baktık İtalya oyuncusu gelmiş vs. buralarda Pro gitmişti.Pro gittikten 1 gün sonra 2 taraftan askerler Yunan topraklarına girince aslında çıkıcaktık ama ben oyun devam etsin falan filan deyince Polonya oyuncusu ile kaldık.Varna´ya çıkartma falan yapılıyordu, o sırada Pro´ya mesaj yazdım bir gelirmisin ordunu Varna´ya çekermisin tarzı çünkü herkes bize dalınca Pro´nun çarına ya bakıcaktık ya da o giricekti.Varna´daki saldırının büyük bir kısmını püskürtmüştük.O sıra Ukrayna´ya oyuncu falan gelmiş hemen bize laflar başlamış.Kısacası biz zaten oynama hevesinde değildik(Kuzey-Güney-Doğu-Batı´dan gelen askerler makul bir neden) Bize gelip böyle itham yapmanız mantıksız ama Ukrayna´da yapılan şeyi bende adaletsiz buldum.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
Victor Hugo