MMO: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Bir kaç bir şey ekleyeyim.

Ben MMORPG'lerin patlama zamanında büyüdüm bir çok oyunu da denemişimdir. ESO değişik ve derin görünen ama bir o kadar boş olan bir oyun. Sürekli görev yapıyorsun. Her yerden görev alıyorsun. Sadece görev yaparak 50 ve üstü seviyelere kolaylık çıkmak mümkün. Görevlerden anlamsız bir şekilde sürekli hayaletler ile muhattap oluyorsun. Yani bir süre sonra yaşayan insanlara hasret kalıyorsun. Bazı görevlerde sana seçim yaptırıyorlar. Ama yaptığın seçimin  oyuna her hangi bir etkisi olmuyor. Biraz oynadıkça girdiğin hemen her binanın bir birinin aynısı olduğunu fark ediyosunuz ki Elders Scrolls oynarken bunu görmek gerçekten rahatsız edici. Demek istediğim bir iki şey var ve sürekli onları karşına çıkarıyor oyun.

Oyunda bir ton skill var. Ciddi anlamda çok fazla. O skilleri bir de morp falan yapıp geliştirebiliyorsunuz. Çeşitliliği siz düşünün. Ama aslında düşündüğünüz gibi bir çeşitlilik olmuyor. Beş seçenekli skill barınız doldu mu başka skill kullanamıyorsunuz oyun esnasında. Bir süre sonra seviye atladığınızda skill puanlarınızı vermeyi unutuyorsunuz. Bir de yine skiller ile alakalı animasyon iptali saçmalığı var. Bu olay gerçekten çok aptalca ve saçma. İlginçtir ki oyuncular bunu kabul etmiş ve bununla ilgili çeşitli videolar ve rehberler mevcut. Hani bu olayın oyunun çıktığından beri var olması bile oyunun ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor. Zaten ben bu animasyon iptalini öğrendikten sonra bayağı bir soğudum gibi bir şey.

Bana kalırsa MMORPG'yi becerememişler. Hatta denememeleri gerekirdi. Serinin kalitesine gölge düşürmüş denebilir. Skyrim olsun Oblivian olsun çok  kaliteli yapımlardı. @Dumanın 5e 2 puan vermesi bile oyun için çok yüksek bir puan bence.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Yazar: Justicar - 11-04-2017, 00:02

Konuyu Okuyanlar: 42 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.