Olayı anlamamışsın @nasuhdede, mesele milletin bana saldırması değil, mesele Bohemya'yı müttefikleri dahil olmadan yıkabilelim diye göya kurnazlık yapıp Bohemya'nın müttefiği İsveç'e savaş açıp savaşa Bohemya'nın girmemesi sonrası KAZARA İsveç'i yıkmak. Burada Brandenburg sanki benle sorunu varmış gibi yansıtabilir ama o da bunu söylüyordu, o savaş benim için değil Bohemya'nın müttefikleri olan Osmanlı ve Fransa'yı devre dışı bırakıp Bohemya'yı yıkmak için açıldı ancak Bohemya savaşa girmedi ve bunu dediklerine göre bir süre de farketmeyip İsveç'in orduya saldırmaya devam ettiler ve bu esnada İsveç yıkıldı.
Ben bana neden savaş açtınız demiyorum adamın sebebi varsa açar, ben oyunda da sordum " bana neden saldırdınız" diye "Bohemya girecek diye saldırdık" dediler ancak işin sonucunda ben yıkıldım. Burada fazlasıyla KOMİK olan olay bu malesef. O kadardır EU4 multiplayer atarım kasten her türlü pisliği yapanı gördüm ama kazara bir ülkeyi yıkan oyuncuyu ilk defa görüyorum.
Ben bana neden savaş açtınız demiyorum adamın sebebi varsa açar, ben oyunda da sordum " bana neden saldırdınız" diye "Bohemya girecek diye saldırdık" dediler ancak işin sonucunda ben yıkıldım. Burada fazlasıyla KOMİK olan olay bu malesef. O kadardır EU4 multiplayer atarım kasten her türlü pisliği yapanı gördüm ama kazara bir ülkeyi yıkan oyuncuyu ilk defa görüyorum.