Günlük: AoM - Çin Ordusu
(12-01-2016, 18:51)Duman : Bilmiyorum neden böyle ama 'Forgotten Empire' denen firma ve ekibi bana acayip amatör geliyor, Age of Empires II HD oynamadığım için tam eleştiri yapmak istemiyorum belki orada harikalar yaratıyorlardır ancak Age of Mythology'de yapılan değişiklikler bildiğin tembel işi. Age of Empires'tan birimi modellemeyi ses dosyalarını alıp bunları birleştirip Age of Mythology'de 'Çin Uygarlığı' diye millete kakalayacaklarmış gibi geliyor.

Kesinlikle haklısın.Yaptıklari işi kesinlikle beğenmedim.Grafikleri iyileştireceğiz derken daha kötü yapmışlar.Resmen kör oldum ki günde 8 saat aom oynayan biriyim.1 saat dayanamıyorum.Yapay zekada sanki daha gerizekalı olmuş.Hard seviyesinde Settlement'e town center kuramıyor.Özellikle çinliler.
Kısacası eski titansa devam.
300_b69ab634-c366-4d3d-9536-1dc2a8fdbfaa.png
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
AoM - Çin Ordusu - Yazar: Duman - 11-01-2016, 17:31
AoM - Çin Ordusu - Yazar: KARTAL - 24-04-2017, 13:42
AoM - Çin Ordusu - Yazar: kingandme - 28-04-2019, 20:52
AoM - Çin Ordusu - Yazar: komedian - 28-04-2019, 22:25

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.