Sanirim anlamıyorsun. Bu olaylar oyunla ilgilu değil benle sürekli dalga geçiyorsun sürekli mobbing yapıyorsun. Ben burda ne hakaret etmek istiyorum ne sorun çıkarmak. Ülke bazında zaten cıkmıyorken bir lafı 100 kere yü,üme vuruyorsun
Örn: norveci bıraktım ve bölgeden kactım
Birvetek; ve ingilizler geldikleri gibi gittiler.
Darkrad: pc oyunu bu kadar korkutuyor
Paranayo neler yaptiriyor
Allah insana korku vermesin.
Karsında bunu dediklerin bir insan. Bir kere şakası yapilir ilk dediginde bende gülerim ama devam etmen psikolojimi bozuyor
Oyunda osmanli ile yaptığım diplomasinin yanlis oldugunu vurgularsan sunu belirtebilirim.
Moskova ve isvec gibi iki historical enemy göremedigimiz bir rolle birlesiyor ama ben osmanlidan yardim isteyince sıkıntı. Farkedilae bütün ulkeleri seyehat ettim. Her rolümü yaptım bunu millete sorabilirsin
Örn: norveci bıraktım ve bölgeden kactım
Birvetek; ve ingilizler geldikleri gibi gittiler.
Darkrad: pc oyunu bu kadar korkutuyor
Paranayo neler yaptiriyor
Allah insana korku vermesin.
Karsında bunu dediklerin bir insan. Bir kere şakası yapilir ilk dediginde bende gülerim ama devam etmen psikolojimi bozuyor
Oyunda osmanli ile yaptığım diplomasinin yanlis oldugunu vurgularsan sunu belirtebilirim.
Moskova ve isvec gibi iki historical enemy göremedigimiz bir rolle birlesiyor ama ben osmanlidan yardim isteyince sıkıntı. Farkedilae bütün ulkeleri seyehat ettim. Her rolümü yaptım bunu millete sorabilirsin