Stellaris - Multiplayer Görsel Paylaşım
Dediğim gibi, bana müttefik olabilecekken olmadığın bir kişi göster oyunda dedim gösteremedin, şimdi de çamura yatıyorsun "müttefik de mi olmayalım?" diye.

Bu oyun mentalitesi ile alakalı, outpost kurmayın demiyorum, sadece outpost kurup hiçbir önlem almayıp sonra savaş tehditi yiyince tüm galaksiyle tüm AI ülkelerle müttefik olarak arkayı sağlama almaya çalışmayın diyorum. Teknoloji anlaşması yapmayın demiyorum aranızda, yapın ama dostunuzla yapın, sizin dışınızda 9 tane ülkenin olduğu galakside 6 tane teknoloji ticaret antlaşmanız olmasın. Ben bunları oldum olası sadece Stellaris değil EU4 mplerinde de çok anlattım oyunculara, bu zamana kadar fayda etmedi bundan sonra edeceğini de sanmıyorum ama her yerde doğru olanı söylerim. Bu hareketlerle herhangi bir oyun kültürü oluşturmanıza imkan görmüyorum.

Bu Konudaki Yorumlar
Stellaris - Multiplayer Görsel Paylaşım - Yazar: Duman - 27-04-2017, 16:18

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.