Günlük: HoI4 - Ekipman Dönüşümü ve Savaş Arayüzü Değişiklikleri
(12-05-2017, 00:20)Finrod Felagund :
(11-05-2017, 19:17)Awake : Oyun çıkalı neredeyse 1 yıl olacak getirdikleri değişiklik bu mudur yani?

Oyun oldukça iyi, değişikliğe gerek yok :P

Oyunun barış sistemi hala çok kötü nasıl düzeltecekler acaba?

Hearts of Iron oyunlarının hiçbirinde barış o kadar büyük bir seçenek olmadı ki zaten 3'tede barış sistemi gereksizdi 2'dede sanmıyorum bu sefer odaklanılsın.

Hava Odaklı DLC mi istiyorsunuz büyük ihtimal uçakların bir iki statlarıyla oynarlar hava savaşlarınada 1-2 yeni özellik(sanmıyorum bile onu )gelir alın size dlc diye kitlemeye çalışırlar.İkinci Dünya Savaşının en önemli faktörlerinden birisi olan Havayı (1944'te Bütün bir alman panzer tümeni 2 saatlik bombardımanla yok olmuştur) oyunu en zor ayarda oynarken bile hiç kullanmazsanız dahi dünya fethine gidebiliyorsunuz.Hatta kullanınca bunun yerine daha çok silah yada ekipman yapsaydım diye soru düşüyor insanın içine...
[+] 3 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Ekipman Dönüşümü ve Savaş Arayüzü Değişiklikleri - Yazar: TR Ace - 12-05-2017, 19:53

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.