Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar
(18-05-2017, 05:02)napolyon94 :
CK2'i üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen hala geliştirildiği için örnek gösterdim. Yeni bir oyun olmasına rağmen geliştirilmiyor. Zırhlı birimlerin kullanım amacı değişkenlik gösteriyor ama diyorum ki geç üretiliyor. Zaten bonuslarla zor 1939'daki medium tanklara geçiliyor Sovyetler ve Almanya'da. Bir de üstüne üretim de yavaş olunca hiç tank göremiyoruz. WW1 oyunu olsa anlarım da WW2 filmlerinde bile hep tank görüyoruz gel gör ki Almanya ile bile doğru düzgün tank üretimi yapamadım ben. Benim beceriksizliğimdir belki bilemem orasını. Ayrıca tank çeşitliliği de bana zayıf geldi özellikle Almanya için.
Sovyetler gerçekte de büyük bir donanmaya sahip değildi kabul ama ben onu örnek olarak vermiştim. WW2 döneminde Almanlar iyi bir donanma kurabilmişlerdi ve ABD savaşa girene kadar da müttefikleri zorladılar. Oyunda bu çok zor. Üretim gücünü donanmaya versen bu sefer karada kötü kalıyorsun.
Ayrıca tank üretimi önemliydi savaşta. Almanlar örneği var önümüzde kapı gibi.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
[+] 1 üye strateggy nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: Semavi7 - 13-05-2017, 20:35
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: kenanhan - 14-05-2017, 16:53
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: Amon - 14-05-2017, 17:08
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: zencefil - 14-05-2017, 17:23
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: strateggy - 23-05-2017, 12:56
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: zencefil - 01-06-2017, 11:20
Oyunda düzeltilmesi gereken noktalar - Yazar: ardsy - 11-07-2018, 21:53

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.