[HS] Medieval 2 - Westeros Hotseat - [ Tur - RP ]
images?q=tbn:ANd9GcTY5ae92Kx-cY94Qnc-auX...87dMhCY3Tg

Diyara, Hanelere ve Soylulara bin selam olsun !

Kral Robert Baratheon ! 

Kısa bir vakit önce bu isim önünde saygıyla eğilirdi diyarın efendileri !  "Yıllarca hüküm sürmüş Ejder kanı kadim atamız Orys Baratheon'ın damarlarında akmaktadır." derdi ağabeyim Robert.  Baratheon Hanesinin doğal yönetme gücünün ve Kral Toprakların'da olan hakkının bu asil kandan geldiğini, Prens Rhaegar'ı katlederek kanıtlamıştı. Ben Renly Baratheon ise, atalarımın ana vatanı ve kadim kalesi olan Fırtına Burnu ve Fırtına Diyarının yöneticisi olarak, ağabeyimin ihanete uğradığı Kral Toprakların'da olan hakkımı aynı kana ve güce dayanarak savunuyorum. Demir Taht üzerinde, hakkında onlarca dedikodu çıkmış ve soy durumu kanıtlanmamış bir çocuğun oturması diyarın en büyük lekesidir. 

Kral Topraklarından ve Demir Tahttan çekildiği halde, Joffrey'i ( @ZenderX ) yeğenim olarak kabul edip, kendisine ağabeyimin mirası olan Fırtına Topraklarından hakkı olanı vereceğime söz veriyorum. Eğer ki yeğenim sayacağım Joffrey, Lannister Hanesine bağlı olduğunu ve kanının Lannister'dan geldiğini iddia ederse, onunla ve destekçileriyle savaşmaktan çekinmeyeceğim ve bütün diyara Demir Taht'ta bir piçin oturduğunu kanıtlayacağım! Hakkım olan Demir Tahtın ve nicelerinin peşinden ölüm beni bu topraklardan alana kadar koşacağım.

Kanım olan Stannis Baratheon @JanissaryArcher

Ağabeyim olarak sana hürmet etmek benim asli görevimdir. Lakin en büyük ağabeyimiz Robert Baratheon'a hürmet etmek hem senin hem benim görevimdir. Onun kararları sonucu Fırtına Diyarı'na hüküm sürüyorum.  Ağabeyimin ölümünden önce onun en yakınında bulunan yine bendim. Bana saygı duy biraderim. Doğuştan gelen yönetim hakkıma saygı duy ve hedeflerimin önünde bana gerçek bir ağabey gibi destek ver. 

" Fırtına Lordu ve Diyarın Kralı Renly Baratheon "

https://drive.google.com/open?id=0BwY2Q4...0pJM3NLT1E @ZenderX Lannister Tur 1
Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden;
Her şafak bir hırsız gibidir
Elinde bir fenerle gelen.

Ömer Hayyam
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Westeros Hotseat [ Tur - RP ] - Yazar: EralpU - 05-06-2017, 01:52

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.