05-06-2017, 16:47
Ocak 2017 multiplayerındaki Nogrod'un Arpad'ı gibi bir oyun oldu. 11 piety ile dini reform etmeyi kaçırdıktan sonra her şey kötü gitti. Oyunun 3 hızda gitmesi ve artık benim yorulmuş olmamın da etkisi var, örneğin auto-ransom yaparken çıkan tüm pencerelere enterlarken araya bağımsızlık ultimatomu geldi onu da kabul etmiş oldum ülkeler serbest kaldı. Rusya'yı fethetmek için savaş açtım, savaş esnasında Rusya ve Perm bölündü. Perm'i fethetmiş oldum. Çok kez böyle garip olaylar geçti oyun esnasında ve şu anda sürekli 2 veya 3 isyanla savaşıyor durumdayım yani çoğu zaman toparlamak için/genişlemek için savaş açma şansım bile olmuyor. Macaristan'da bir yerdeki isyanı bastırıyorum Finlandiya'da başka isyan çıkıyor.
Daha önce bu konuda yazmıştım oyuna katılmak isteyen varsa benim imparatorluğumda bir krallık verebilirim öbür türlü bu ülkenin yönetilebileceğini pek sanmıyorum diye. Büyük oranda bir miktar şanssızlıkla o yazdığım durum gerçekleşti.
Daha önce bu konuda yazmıştım oyuna katılmak isteyen varsa benim imparatorluğumda bir krallık verebilirim öbür türlü bu ülkenin yönetilebileceğini pek sanmıyorum diye. Büyük oranda bir miktar şanssızlıkla o yazdığım durum gerçekleşti.