[HS] Medieval 2 - Westeros Hotseat - [ Tur - RP ]
https://drive.google.com/drive/folders/0...sp=sharing @etzel  Wh_Stark_1

Güçlenerek Büyür

mace.png

Ben Dorne Hudutlarının Savunucusu ve Menzil Yüksek Mareşali Mace Tyrell Yedi Krallığa çağrı yapıyorum bir olalım diri olalım iri olalım! Barışçıl bir politika yürüteceğime söz veriyorum.

Highgarden'de taç giyen Demir Tahtın gerçek sahibi ve damadım @EralpUnun 7 krallıktaki hak iddiasını sonuna kadar destekleyeceğime and içerim.

Stannis @JanissaryArcher Brightwater keep'i barışçıl bir şekilde bırakmanız karşılığında birliklerinizin ejderha kayasına dönüşü için geçiş izni vereceğim eğer altın da talep ederseniz ücreti komisyonda görüşürüz.Taht iddianızdan da vazgeçmenizi öneririm.

@Aytaç aramızdaki düşmanlığı bırakıp dostane ilişkiler geliştirebileceğimizi umuyorum harita paylaşımı ve ticaretle başlayabilecek bu dostluk kim bilir nerelere kadar gider

Ey Lannisterler @Raijin umarım saldırgan bir tavır takınmazsınız yoksa bu işin sonunda çok fazla kan dökülür.Greyjoy yağmacılarının saldırısı altında olduğunuzu işittim.Hazinenizin ettiği zarardan kurtulmak istiyorsanız kapımız ticarete açıktır.
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Westeros Hotseat [ Tur - RP ] - Yazar: cemal - 05-06-2017, 22:16

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.