[HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 2 (Vanilla) - [ Tur - RP ] (İptal)
Milan2.png
Prensimiz hazin bir olay sonucu hayatını kaybetmiştir.Bu kayıp bizi üzmesinin yanında daha da güçlendirmiştir.Sicilya'nın bütün aile üyeleri katledilmeden bu seferden dönülmeyecektir.Dük bizzat emri vermiştir, daha büyük bir donanma yakın zaman da denize indirilecektir.Küçük kayıplar asla bizi korkutmayacaktır.Dünya'nın en büyük ordusu ile Roma'ya kutsal babamızı kurtarmaya geliyorum, korkmalısın sefil Roger.
İspanya gibi dini değerlere sadık bir ülkenin Papa yı öldürmeye teşebbüs etmiş bir kafir ile işbirliğine ihtimal vermemekteyiz.Eğer İspanyollar hak yolun yanında olacaklarsa kendilerine kapımız sonuna sonuna kadar açıktır.Bu bağlamda yağmacı Sicilya Kralının teklifine karşılık bende size müttefiklik teklif etmekteyim.İspanya kafirlerin değil inancın savunucusunun yanında olmalıdır. @HasanSabbah

Türkler-3 @JanissaryArcher

Öncekini yüklemiştim, Ghs2 şeklinde kaydettim save i sıkıntı olmaz herhalde.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 2 [Vanilla] [ Tur - RP ] - Yazar: iberkay - 12-06-2017, 22:26

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.