17-06-2017, 18:49
(17-06-2017, 09:10)Lehr : Eline sağlık güzel analiz yapmışsın okurken dikkat ettim aslında 3. oyunda olan şeyleri istiyoruz durmadan ve çıktığında da seviniyoruz :D
Malesef durum aynen öyle, aslında oyun şu 2 DLC'nin içeriği ile vanilya olarak geçen sene çıksaydı bu kadar eleştirilmez ya da eski oyundan bu kadar çok farkı niye var diye sorgulatmazdı. Şu an için hoi3 de ki istihbarat mekanikleri hariç hoi4 önde görünüyor. Yine de hoi4 oynamak ayrı bir keyif, daha çok cepheyi hissediyorsun, daha somut olarak ülkene bağlanıyorsun ve haritayı daha iyi okuyorsun.
(17-06-2017, 12:46)Semavi7 : Eline sağlık güzel inceleme olmuş. Her yamaya ve dlc'ye böyle bir inceleme bekliyoruz. Tabi bir daha ki acaba ne zaman gelir:) Bende en çok hava savaşlarını beğendim. Hava haritasını açınca ferahladım resmen oh be dedim müthiş. Uçakların yerde iken vurulması güzelmiş fakat bunun stratejik değil taktikte olması lazımdı bence ve artık şu taktik ve stratejik bombardımanı detaylandırmalılar. Misal taktik olarak sadece lojistik vurmak sadece ikmale zarar vermek sadece yerdeki uçakları vurmak gibi stratejik olarakta sadece belli bir şehri vurmak sadece sanayiyi vurmak sadece limanları vurmak gibi.
Ben şu DLC de 2 şey bekledim,
- 22 Haziran 1941 tarihli bir Barbarossa Senaryosu.
- Stratejik bombardımanı nereye yapacağımızı içeren bir seçenek. Çok mu zor ki garnizon bölgesini seçtiğimiz gibi bombardımanı da ayarlamak?
Bu arada daha önce de Together for Victory içinde bir inceleme yazısı kaleme almıştım.
https://forum.strategyturk.com/konu-onem...incelemesi