24-06-2017, 17:38
Yorumlarınızda yaptığınız ağır eleştirilere katılmıyorum. Bu firma bir Ubisoft veya CD Projekt RED değil arkadaşlar. Sanki öyleymiş gibi yorum yapmış bir çoğunuz. Elimizde bulunan firma Taleworlds. Yapılan bir sürü yenilik ve güzel içerikler var onlara çoğu kişi değinmemiş. 5 senedir geliştirildiği doğrudur lakin beklentiniz Witcher 3 gibi bir oyun muydu ? Bence burda oluşan tutum beklentilerin çok yüksek tutulması ve E3'ü görünce yaşanan hayalkırıklığı. Bu serinin hitap ettiği yer belli grafik demişsiniz grafiklerde az da olsa bir gelişme var ki grafiğin bu oyun serisi için hiçbir önemi yok onu açıkça söylemeliyim. Warband çıktığı yıl da Assassin's Creed: Brotherhood gibi serinin en iyi oyunu olan bir oyun çıktı ki o zamanın grafikleriyle en iyi oyunlardan biriydi. Lakin bu Warband'ı Steamın gelmiş geçmiş en çok oynanan 5 oyunu arasında bulunmaktan alıkoymadı. Şahsen benim beklentim zaten çoğu yönden eski oyunlara benzeyeceği yönündeydi. Her ne olursa olsun bu oyun yine deli gibi oynanacak büyük ihtimalle bir 4-5 ay boyunca da Steam'ın en çok oynanan oyunu olacak. Oyun çıkınca eleştiri yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.