27-06-2017, 00:26
İlk defa bir Hindistan devletiyle oynuyorum sanırım. Daha önce Gujaratla başladığım oyun son pachtle birlikte oynanamaz olmuştu. Özbek, Pegu ve Bahmanisle müttefiğim. Delhi-Bengal /Pegu ve müttefikleri savaşında Delhi ve Bengal bana odaklanınca baya manpower kaybettim. Vjanagar- Bahmanis savaşında da Vjayanagar resmen Bahmanis topraklarını trans geçip bana gelmeye başlayınca Bengal ile ayrı barış yapmak zorunda kalınca Shan da dostluğu bozdu. Delhi, Pers-Memlük ikilisiyle dost olduğu için ona saldıramıyorum. Doğu Hint ülkeleri tamamen birbirleriyle ittifak olduğu için o yöne de ilerleyemiyorum. Kham'ı alsam arkasında manpoweri duran bir Ming var. Tek çıkış yolum Balucistan şu an. Memlük gidici, Osmanlı Pers'i sıkıştırsa Delhi'den Hindistan'ı kurmak için gerekli yerleri alabilirim ama önce 1500 altınlık borcu ödemem gerekiyor...
Ticaret gelirini arttırmak için ticaret merkezini Bengal'e aktarmalı mıyım sizce?

Ticaret gelirini arttırmak için ticaret merkezini Bengal'e aktarmalı mıyım sizce?