Attila - Hun Rehberi
Hunlarla oyunda bizden istenen birden fazla cephede savaşmamız. Oyunun misyonlar kısmında da ödüllere baktığımızda bir yandan Sasanilere savaş açmamızı diğer yandan Doğu Roma ile ilişkiler kurmamız isteniyor.

Genel olarak yapılması gereken hızlı bir şekikde güruh sayısını artırmak, güruh binlarını geliştirmek ve asker sayısını artırmak.

Güruh sayısını artırmak için nüfus birikmesi gerekli. Ve bir sonraki güruhta istenen nüfus seviyesi daha fazla oluyor. Nüfus seviyesi derken nüfus birikmesini kastediyorum.

4-5 hatta 6. ordunuzu kurduğunuzda her ordunuzun birbirinden farklı şehir sınırlarında olması gerekli. Dolayısıyla çok sağlam bir şekilde hücum ediyor olacaksınız.

Arkadaşımızın dediği gibi Atlı okçular can damarımız. Atlı okçuları normal atlarla takviyelemek gerekli. Düşman size genellikle 2v1 saldırmaya çalışacaktır. Geri çekilip teke tek yakalamak için fırsat kollayın. Geri çekilmekten korkmayın. 2v1 alabileceğinizi düşünüyorsanız ona da girebilirsiniz.

Hunlarla birçok kez ilk 10-20 turu oynayıp en iyi oyunun hangisi olduğuna bir ara kafa yordum. Rehber tadında birşey düşünmüştüm ama zamanım olmamıştı.

Eline sağlık güzel bilgiler paylaşmışsın. Teşekkürler.
[+] 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Attila - Hun Rehberi - Yazar: Gurt - 26-06-2017, 16:29
Attila - Hun Rehberi - Yazar: Merco - 27-06-2017, 02:26
Attila - Hun Rehberi - Yazar: Raider41 - 27-06-2017, 04:04
RE: Attila - Hun Rehberi - Yazar: anaximander - 02-09-2018, 19:29
RE: Attila - Hun Rehberi - Yazar: Gurt - 02-09-2018, 19:39

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.