[HS] Medieval 2 - Westeros Hotseat - [ Tur - RP ]
uc?export=download&id=0ByMFSXW8NtpiSlBwcFRHaTM3eWc
Kings Landing ordum, Karasu Koyu Donanmam tarafından kuşatılmıştır. Eğer ki elinizde Aerys Döneminden kalma Çılgın ateş yoksa, ki Aerys hepsini kullanmıştı, bizi durduracak gücünüz yoktur.

Bu durumun farkında olan Joffrey'in, bebekler gibi ağlayıp annesinin kucağına atladığı, içerdeki casuslarımız tarafından bize iletilmiş durumdadır. Kendisini onurlu bir ölüme davet ediyorum. Bari ölürken bir Kral gibi öl!

Ayrıca Kings Landingin düşeceği kesinliştikten sonra derin bir merak içerisine girdiğimi söylemeden edemeyeceğim. Joffrey'in kellesini alıp Kings Landing surları üstüne astıktan sonra, acaba kim, hala karşımda durup "Sen Kral değilsin!" diyebilecek bana?

https://drive.google.com/file/d/0ByMFSXW...sp=sharing
@Justicar
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Westeros Hotseat - [ Tur - RP ] - Yazar: JanissaryArcher - 28-06-2017, 18:12

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.