[HS] Medieval 2 - Holy Lands Hotseat (Crusades) - [ Tur - RP ]
images?q=tbn:ANd9GcRnQqc9QxDWmL1YEz505hi...JmNK4xZkNa

Prensimin çok zor durumda olduğu beni fazlasıyla endişelendiriyordu.Prensim benim destek talebini reddetti ve mağlubiyetinin haberi aldığımda derin bir hüzne daldım.Bizansın en elit 3 biriminden prensime yardım etmeleri için Constantinapol'dan uğurladım.Destek olarak gönderdiğim birimler başlarında general olmadan kendisinden 2 katdan daha fazla olan Türk ordusunu mağlup etmiş ve bize unuttuğumuz mutluluğu geri getirdi.

YNNbXA.jpg

Ladika'da garnizonun büyük kısmını 6 ay uzaklıkta  bir mesefaye çekilmelerini emretmiştim.Şehrin zayıf gören barbar Türkler buna kuşkusuz düşünmeden karşılık vereceklerdi ve öyle de oldu.Ladika kuşatılmış ve benim cesur askerlerim tarafından kuşatma kaldırıldı.

Anatolia için hesaplaşma vakti yaklaşıyordu.Türklerin 2 elit ordusu karşımızda.Bu ordular mağlup olduğunda Türkleri bozkırlara geri yollayacaktık.Ne yazık ki bu gücümüz şimdilik yoktu ve Türk ordularının başında Türklerin en yetenekli komutanı Kılıçarslan vardı.
Gözcülerimiz Türk ordusunun büyük kısmının yeteneksiz ve sadık olmayan generallerin elinde olduğu ordularında sıkıntılar baş göstermeye başladığı haberini İsaac bana ulaştırdı.İsaac geleceği parlak bir genç generaldi ama fikirleri onu tehlikeye atacaktı ve ben onu kaybetmek istemiyordum.
Türklere gece baskını düzenleyecektik.Ordunun başında ben hafif atlıların başında İsaac bulunuyordu.Hesaplaşma vakti gelmiş Kılıçarslanın yönettiği orduya diğer ordular destek veremeyince Türklerin yenilmez dediği general ilk yenilgisini benim parlayan genç komutanım İsaacın elinden oldu.
3qqABj.jpg

İsaac'a geri dön çağrıma İsaac Türkleri şimdi atamazsak başka zaman atamayız deyip bir baskın daha düzenledi.Zaferlerine zafer katan bu gencin kaderi artık kendi ellerinde.
HER ŞEY BİZANS İMPARATORLUĞU İÇİN !!!!

Saray Tarihçisi İlletyus
@Raijin
https://drive.google.com/open?id=0B_l6Zf...0NPSmRKNXM
[+] 2 üye etzel nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Holy Lands Hotseat (Crusades) - [ Tur - RP ] - Yazar: etzel - 08-07-2017, 10:50

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.