Genel olarak herkesin Lotrye bir tapma hissi var. Cogu kisi de kitaplarini okumamistir. Bana kalirsa Lotr cok vasat bir seri. Uzun uzadiya betimlemelerden uzak aşırı derecede sıkıcı bir anlatımı var kitapların. Ben bir kitapta anlatılan yeri aklımda canlandıramıyorsam bir şeylerin eksik olduğunu düşünürüm. Ha Tolkienin oluşturduğu evrene büyük saygım var. Ama fantezide iş evren yaratmakla bitmiyor. Bunu okuyucuya nasıl aktardığın çok önemli. Bu açıdan Lotr aşırı derecede yetersiz ve rezil bir üslupla anlatılıyor. Bana kalırsa Agot ile kıyaslanamaz bile.
Yeni bölüm fena değildi. Güzel giriş oldu. Ancak bazı arkadaşlarında dediği gibi kitabı okuyanlar için bazı sahneler baya komik ve anlamsız geliyor. Özellikle Euron'un Cerseinin yanına gitmesi falan. Bu kadar değişikliğe ne gerek vardı? Ama söylemeden geçemeyeceğim. Dizinin müzikleri her sahnesinde çok başarılı.
Yeni bölüm fena değildi. Güzel giriş oldu. Ancak bazı arkadaşlarında dediği gibi kitabı okuyanlar için bazı sahneler baya komik ve anlamsız geliyor. Özellikle Euron'un Cerseinin yanına gitmesi falan. Bu kadar değişikliğe ne gerek vardı? Ama söylemeden geçemeyeceğim. Dizinin müzikleri her sahnesinde çok başarılı.