20-07-2017, 01:01
(Son Düzenleme: 20-07-2017, 01:01, Düzenleyen: napolyon94.)
Çin'deki çatışmalar iyi gidiyor, Adm henüz Çin'e gönüllü gönderdiğimin farkında bile değil. 1938 boyunca sahra hastahanesi, sinyal bölüğü, support weapons gibi yan dal araştırmaları bitirmeye baktım.
Çin'de ki en büyük düşmanımız bozuk altyapı, lojistik bölüklerimiz olmadan Asya'da operasyon yapmak çok zor. Fakat kararım kesindir ki lojistik bölükler kullanmayacağım. Saldırdığım her yere otoban yapmak daha az maliyetli.
Aşağılık ÇİN yapay zekası beklentimin üstünde savunma manevraları yapıyor. Wuhan kentini kayıpsız almak hayli zor olacak, hızla kenti alıp Güney Eyaletleri panzerler ile süpürmek istiyorum. Japonya ne kadar az hasarla bu savaşı atlatırsa benim için o kadar iyi.
2 haftadır çabaladığım Wuhan'ın düşmeye hiç niyeti olmadığından genişten kuşatmaya başlıyorum. Wuhan'a kadar nereye saldırdıysak orayı ele geçirdik fakat Wuhan ve çevresinde ki akarsular ve en kötüsü de lanet altyapı yüzünden bir miktar şapa oturuyorum.
Adm ise gidip erkenden ulusal birlik arttıran danışmanı alıyor. Bu bayağı aptalca bir hareket, benim için güzel bir haber.
3 yeni Sharnhost Sınıfı Savaş gemisi Kriegsmarine'e 12 ay içinde katılacak. Graf Zeppelin sınıfı 2 uçak gemisini de suya indirebilirsem Büyük Britanya ve onun zavallı deniz kuvvetlerini yerle yeksan edebilirim.
Ops, Adm farketti ve 4 tümen göndermiş bile, hatta şimdi fark ediyorum ki SS'i daha aldığımda bile adam gitmiş birliklerini benim yakınıma koymuş bile.
Wuhan çevresinde ki savunmaya Adm'nin 4 dağcı tümeni de katılınca işin rengi iyice laciverte dönüyor. Çok fazla nehir var ve yeterince cepheyi sarsacak personelim yok.
Adm üşenmemiş 600 uçakta Çin'e atmış, üstüne hala daha yüzlerce malzeme gönderiyor. Gönder bakalım Adm, kaybeden ata çok para basıyorsun. 1941 Eylül'ünde Moskova düşerken o uçak ve malzemeleri mumla arıyacaksın heheheheheh.
tam 8-9 haftadır şu lanet şehir Wuhan'ı almaya çalışıyorum. En sonunda nehri geçebildim, bundan sonrası onlar için toplu çöküş olacak. Japon hava kuvvetleri her yerde üstün olsa da Çin'in 600 kadar uçağı var.
Çin endüstirisi ise uzun vade de kendini onaracak ve karşı koyacak kadar iyi durumda. Bir an önce bu devleti sindirmeliyiz.
Wuhan'nın dibinde ki nehirde de tıkanıyoruz. Bizim zırhlılar da ciddi bir problem var.
Altyapı o kadar kötü ki motorize birimlerin ayaklı piyade den bir farkı kalmıyor.
Wuhan'ın güney doğusundan çevirerek nehri geçmeyi deneyeceğim. Kasım ayında hala şehir inatla direniyor. Japon kuvvetlerinden de pek destek alamıyoruz.
Nehri Güney doğudan geçmek faydalı oluyor ve on sonunda Wuhan'ı kuşatıyorum. Adm ve onun zavallı birimleri arkasına bakmadan kaçıyorlar.
Hızla Güney Eyaletlerini sindirmeye başlıyorum. Bir an evvel burada ki endüstri Japonya kontrolüne geçmeli.
Panzerlerimizin hızları göz dolduruyor. Şu savaş bitse de bu lanet coğrafyadan kurtulsak. Her şeye rağmen Manstein tankçılıktan ustalaşmalı ve ileride kuracağım 9.Panzer Ordusunu yönetmekte sıkıntısız olmalı.
Ciddi miktarda malzeme kaybetsek de elde edilen deneyim için bu gereken bir bedel.
Kaçma Adm , senmisin İspanya'da bana zorlu anlar yaşatan, o tümenlerinin hepsini yok edecem. Ütelik bunu Manstein ve birimleri eğitim deyken yapacağım. Hakikaten benimkiler niye egzersiz yapıyor.
İkisini paketledim, birkaç güne de yok oldular. Bu güzel oldu. Şimdiye kadar Adm'nin bir tank ve 2 dağcı tümenini yok ederken o benden hiç bir birim alamadı ve yok edemedi.
Wuhan'da kaybettiğim haftaları Hong-Kong havzasında ki başarılar ile telafi ediyorum. Çin artık dayanamaz, endüstriyel bölgelerini ve madenlerini kaybetti.
4.bölümün sonu...