Kurallarda bir sıkıntı görmüyorum. Bir açıklama getireyim. Linç oyu kullanılmıyor. Nedenini anlamış değilim. Oyunun başladığına dair katılan herkesi etiketlemiştim. Kurallarda da turların 1 gün gerçek zamanlı olduğu belirtiliyor. Kuralları herkesin okuduğunu sanmıyorum. Bu oyunda 8 kişi vardı. En iyi ihtimalle 1 linç ve 1 tane de kurtadamlar tarafından öldürülme olacak. Hadi diyelim kurtadamlar linç edilen kişiyi yeme kararı aldı(ilginç bir dururmdur.), avcı vurmamayı seçti. 7 kişi kalır. Linç edilen kişinin de kurtadam olduğunu varsayalım. 6 iyi vs 1 kötü. İki turda da kahin @kilical12333 kimsenin rolünü öğrenmek için özel mesaj atmadı. Kahin rolü iyi kullanılırsa kurtadamların başına gelen en büyük felakettir ki iyiler arasında örgütlenmeyi başlatan karakterdir kahin. Üstelik hatırlatma da yapmıştım. @PashaZade kimi vuracağını mesaj attın ama linç oyunu kullanmayı ihmal ettin. Kişi sayısı azlığından oyunun ana rollerinden meleği bile kullanamıyoruz. Avcıları ikişerliyemiyoruz. Bu kadar aktif bir forumda hesaplama, strateji, dümen vadeden bir oyun için katılım azlığı gerçekten üzücü oluyor.
8 kişi katılan oyunda 5 kişi linç oyu kullanmıyor. Ne olmasını bekliyordunuz anlamış değilim.
8 kişi katılan oyunda 5 kişi linç oyu kullanmıyor. Ne olmasını bekliyordunuz anlamış değilim.