Europa Universalis 4 Bulanıklık Sorunu
Beyler çok muzdaribim. Europa Universalis 4'te sıkılıdığım zaman defines dosyasında ki puan sınırlamasını 10000 yaparak El Dorado dlcsi ile yeni ülke kurup eğlencesine oynardım. Oyunu bıraktım ve Total War Rome 2'ye başladım ama harita küçük olduğundan oyundan çabuk sıkıldım ve Eu 4'e geri döndüm , salaklığım yüzünden defines dosyasının yedeğini almayı unutmuşum ve oyunu silip tekrardan yükledim ve şöyle bi sorunla karşılaştım. Haritayı haraket ettirince harita bulanıklaşıyo (Arabanın içinden dışarı baktığınızda nasıl dışarı bulanık gözüküyosa aynı öyle) ve bu beni gerçekten baya bi rahatsız etti. Neyse kurcaladım ayarları , herşeyi yaptım kapatamadım o yüzden belki alışırım diyerek bi Napoliyle İtalya kurmaca yapiyim dedim ama alışamadım. Fransayla ilişkilerimi geliştirmek için haritayı sol yukarı kaydırdığımda resmen kör oluyodum , beyler bunun bi kapatma tuşu yada çözümü yokmu yoksa bu Eu 4 sevdası yüzünden kör olucam :(
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Europa Universalis 4 Bulanıklık Sorunu - Yazar: Anibal - 20-07-2017, 20:20
Europa Universalis 4 Bulanıklık Sorunu - Yazar: Duman - 20-07-2017, 20:46

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.