(23-07-2017, 17:16)Kaiser-i Rum :(23-07-2017, 15:30)TR Ace : Südeteland'ı istediklerinde çekoslavakyadan tamamen vazgeçebilirsin aslında ben 2 kere denedim 1inde savunmayı başardım 2 seneden fazla ileriye basacak güç olmuyor kolay kolay.Çeklerden vazgeçip almanyanın zayıf düşmesini beklemen daha iyi olur bence bütün balkanları eline geçirirken...
Avusturyanın referanduma hayır deme ihtimali %50 gibi birşey aslında ancluss gibi %1 değil...
Tümenlere maintance company ekleyecek misin ? Topçuların ve silahların gözükmesede %80lik bir reliabilitysi var bozulabiliyorlar maintance company %20 verip kapatıyor onu tamamen.
reisim ama maintenance üretirken harcayacağım fabrikaları yine silah ve top basmaya harcasam mantıklı olmaz mı ?
Yeni bir top üretmek maintance'e a ekipman üretmekten 5-10 kat daha zor.Her savaşta topların 10 tanesi boşa gitmesi demek 100 support equipmenti harcamak demek.Oysaki 20 tane üretsen 10 top + onlarca silah sağ kalacaktı.
Bir bir sayı olarak düşünme onlara üretirken harcadığın zamana ve üretim puanına dikkat etmen lazım.
Edit:Ben daha yorum yapmıyorum hikayelere herkese taktik veriyoruzda multide karşı karşıya oynama ihtimalimizde var :D .