06-08-2017, 23:09
20 yılda bitirememiş adam seriyi şimdi seri Holywood'un eline düştü. Her yazdığını tekrar gözden geçirse ve seri için bu kadar özenli bir tutum takınsaydı, bu rezilliğe karşı çıkması gerekirdi. Gerçi parayı bulunca seriyi de çok önemsememeye başladı. Bunu belirtince yüzsüz ve bilgisiz oluyoruz. Büyük ihtimalle hayattayken de tamamlayamayacak.
Bende kendisine bu evreni yarattığı için minnettarım fakat kendi eserine bu kadar kayıtsız kalmasını tabii ki eleştireceğim. Zaten bunu tek yapan da ben değilim. Bu evreni seven belkide evrenin %10'unu ancak yansıtabilen dizidense kitabı tercih eden insanlar da eleştiriyorlar.
Bende kendisine bu evreni yarattığı için minnettarım fakat kendi eserine bu kadar kayıtsız kalmasını tabii ki eleştireceğim. Zaten bunu tek yapan da ben değilim. Bu evreni seven belkide evrenin %10'unu ancak yansıtabilen dizidense kitabı tercih eden insanlar da eleştiriyorlar.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."