Great Horde/Altın Ordu
Beyler doğuştan gusullü değil cünüpmüşüm heralde, buraya yorum yazdıktan hemen sonra oyuna girdim Rusya'dan aldığım topraklarda üç dört adet isyancı birliği çıktı 20k'lık, Fransa ''100k'' ordu getirdi ama bana değil, Osmanlı'ya. Haliyle Osman da Litvanyadan çekilip kendi topraklarına koştu hem isyancılar hem de Litvan tarafından ezildim, Timur cepheside kaybetti :/ Ukrayna topraklarını Lehistan'a kaybettim, isyancılar kazandı hepsi bağımsız ülke kurdu (Kazan-Başkurdıstan-Sibirya-Kiev vs.) Sonra da Rusya hepsine dalıp toprağına geri kattı, bir tek Kiev kaldı o da Lehistan'ın altında bir yerde yani ukraynada. Mecbur Kiev de gitmesin yardımı dokunur diye onunla ittifak oldum.. Cünüplük işte :D :D

Kazan'a saldırmak var şimdi hedefimde onu tamamen bitireceğim tek çare ona doğru büyümeyi düşünüyorum.

Bu arada @Zebercet - Lehistan'a yakınlaşman çok zor en mantıklısı Osmanlı bir süre idare et sonra kabul eder ittifağı, istediğin gibi kullanırsın onu seni zaten savaşlarına da çağırmıyor. Bayadır müttefiğim bi kere kendi savaşına çağırmadı, zaten benden uzaktakilerle çarpışıyor. Lehistan'a yakınlaşsan bile yanında Litvanya da var Litvanya her türlü senin toprağına göz dikiyor, ayrılmaz ikili zaten onlar.

Ben Zonguldağa gidiyorum bu gece arada incelerim konuyu, Altın Ordu için taktiği veya sorunu olanlar buradan iletebilirler.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Vickz - 12-08-2017, 02:06
RE: Great Horde/Altın Ordu - Yazar: iberkay - 12-08-2017, 09:24
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Zebercet - 12-08-2017, 16:45
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: iberkay - 12-08-2017, 16:58
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Vickz - 12-08-2017, 17:13
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Zebercet - 12-08-2017, 17:40
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Vickz - 12-08-2017, 21:13
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Zebercet - 12-08-2017, 22:11
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Vickz - 12-08-2017, 23:48
Great Horde/Altın Ordu - Yazar: Ulumete - 15-09-2017, 14:12

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.