14-08-2017, 22:06
(14-08-2017, 21:36)Awake :lul. eee?
Irkçılık?
Muhafazakarlar dersin anlarız, ama ne kitapta ne dizide ırkçılık diye bir kavram yok. "Buralardan olmamak" ırkçılık olarak algılanamaz. Velev ki yemin edilen hanedanı arkadan bıçaklamak tam anlamıyla onursuzluk olarak adlandırılabilir.
Boş yapıyorsun. Dizi popülerleşmeye başladıktan sonra eksik kalmamak için izleme ihtiyacı duyduğundan ötürü kitapları bile okumadın, anlayabiliyorum. lul mul başlamışsın gene.
Irkçılığın kelime anlamını zamanında, homofobiklerin ırkçı olduğunu söyleyerek kendin tanımlamışsın. Bu konuda bence Awake vs. Awake kapışın, gerek yok bana xD
Randy Tarlyin ırkçı oluşu su götürmez bir gerçektir. Sırf Wildling diye Gilly'e demediğini bırakmamıştı. Bu konuda iddaa etmeye devam etmemen senin açından daha iyi olur. Buralardan olmamak falan zorlamaya gerek yok, kendi kendini çürütürüm.
Irkçılığın kelime anlamını zamanında, homofobiklerin ırkçı olduğunu söyleyerek kendin tanımlamışsın. Bu konuda bence Awake vs. Awake kapışın, gerek yok bana xD
Randy Tarlyin ırkçı oluşu su götürmez bir gerçektir. Sırf Wildling diye Gilly'e demediğini bırakmamıştı. Bu konuda iddaa etmeye devam etmemen senin açından daha iyi olur. Buralardan olmamak falan zorlamaya gerek yok, kendi kendini çürütürüm.