(15-09-2017, 18:22)Feldmarschal : iki kat mı fazla kanka Avusturya-Macaristanın 600k askeri varken benim 100 k askerim var senin o zaman 50 k askerin olması lazım bencede eğer böyleyse helal olsun ne diyim arkada isyancılar önce ordu toplar makineliler ama senden 150 k zarar çıkıyosa bendende 130 k zarar çıkıyosa benim ordularda ve senin ordularda olmayab bi değişiklik var ve ayrıca topyekün taarruza kalkmış 2 kat fazla askeri mayınlar tutuyosa onada bişey demiyorum 2 günde 200 km ye metre metre mayın döşeyen askerlere sahipken benim yenilmem gayet doğal zaten :D
Kanka şuan benim bölgede tek ordum sizin 3. ordu hazırlanıyor 3 kat diyebiliriz hatta gelecek savaşada bakalım arkada o olmaz bu olmaz derken try hard oynuyormuşsunuz zaten durduk yere sinirlendirdiniz beni. İsyancılar olayının aynısı sendede var zaten alsasda almanlar isyan etmiş bu sefer @PashaZade bu tür olayları ben avantajlı olacak olsam bile benim savaşımda katma bende taktiklerde zaten onlar hakkında birşey belirtmiyorum masada dersşne iyi çalışmış olan kazansın.
(15-09-2017, 18:56)Feldmarschal :Kanka gaz felan kullandırmışsınız diye yüksek zayiat vermişiz öğrendiğim kadarıyla benim ilk taktiğide yazmışlardı zaten tamamen discorddan oyundan sonrada ufak detayı sorun olmazdı senden savaş bitince yazıldı tabi dedim try hard gidiyoruz anlaşılan.(15-09-2017, 18:25)PashaZade : Şu an tüm cepheyi kontrol ettiğiniz için askeri sayılarınız şu şekilde.
Fransızlar - 1.000.000
Almanlar - (Sadece Feldmarschal) 1.250.000
@TR Ace yine iki kat değil kanka sen varken ben 3. bile olurum sen iyi bir oyuncusun ama bu seferlik ben senden az zaiyat vermişim :D